Law and Order SVU 20×24 Promo "End Game" (HD) Season Finale

Law and Order SVU 20×24 “End Game” Season 20 Episode 24 Promo (Season Finale) – SEASON FINALE – When a teenager is found dead in the Hudson River …

(Megtekintve: 3 alkalommal.)

Ezek érdekelhetnek még téged:

Comment (0)

 1. Nekem tetszett ez a film, írom ezt úgy, hogy én a regényt is olvastam. Üdvözlöm a szándékot, amely Móricz regényeinek filmesítését célozza.
  Pindroch nekem kellemes meglepetés volt, jól hozza a korlátolt, modoros, de alapvetően jó szándékú vidéki pap figuráját. A női főszereplő is jól játssza a szintén korlátolt, butuska, naiv papnét. Egyik megjegyzésben olvastam, hogy miért nem Pokorni Lia kapta a szerepet. Nos, a regény leírja, hogy Ica 18 éves, ezt pedig Lia nehezen hitette volna el velünk, akármekkora művész is. A főszereplő tulajdonképpen egy éretlen, fiatal lány, aki bekerül a falu zárt világába.
  A narrátor bácsi nekem nagyon tetszik, szerintem ez a megoldás zseniális. Hihető, szerethető figura, mintha nem is színész lenne, hanem egy falusi bácsi, aki nekiáll pletykálni.
  A díszlet, a falu tényleg kicsit skanzen-szerű, de alapjában véve a látvány is szép.
  Valaki itt kifogásolta a belső monológokat. Engem nem zavartak. Igaz, én olvastam a regényt, így tudom, hogy kevés a külső történés, sok a "belső" leírás, ezt nehéz lett volna máshogyan megoldani.
  Köszönjük a feltöltést!

 2. Még Pindroch Csaba játszott benne a legjobban, tőle ez egy nagyon más szerep az eddigiekhez képest, de helyt állt benne. A többi szereplő alakítása feledhető.

 3. Valóban volt már jobb magyar film,de nem kell elfelejteni a magyarok nincsenek a világ rengető film készítők között. Vivien igenis egy bájos teremtés, nagyon jól adja elő a szerető feleséget és többi szereplő is nagyon jó. Az, hogy kicsit kényes, kecses az asszonyka…még jól is áll neki nekem tetszett, gratula nekik

 4. Köszönöm szépen Neked, hogy láthattam a filmet!

  Szégyen, nem szégyen, én sem a filmet nem láttam, sem Móricznak erről a regényéről nem tudtam, tehát nem is olvastam. Most viszont, biztosan el fogom olvasni!
  Tetszett, szerintem nagyon jó alkotás. (Néhány Zewa Deluxe, azért bánta.)

 5. Az ilyen hisztis lökött nöt egy valamirevaló férfi  már a harmadik napon kivág az utcára egy szál penedelyben, mint a cicát toalettre.

 6. Hat, ha egy meglett  ferfi gyereklanyt vesz felesegul, az erre szamithat… A film egyebkent remesen rossz, es nem a szineszek, hanem a rendezes miatt.

 7. Az elején szarvasbőgés a paplak udvarán, fényes nappal. Bevilágított és kiglancolt skanzen a végén. És a kettő között (is) tömény giccs. megspékelve maníros nyavalygással, mesterkélt bájolgással, és idegesítően felesleges "belső" monológokkal és "külső" narrátorral. Ezekkel pótolva az ordítóan hiányzó rendezői tehetséget. Gyönyörű kislány ez a Vivienne (szép magyar név, — mint az Énok), tehetséges is, de Ezzel a filmmel és a Pillangóval őt is súlyosan megalázták. Két hiteles szereplő van összesen: Szirtes Ági ,és Oszter Sándor. Vitézyt és Kálomista cimboráját tanítani kéne: Hogyan nem szabad filmet csinálni. (Csak a hatalom kedvenceinek!  — Nekik bármit.)

 8. hát igen a film nagyon szépen bemutatja milyen egy nárcisztikus személyiségzavaros nő,akinek a nap 24 órája nem elég hogy körbeugráld,és dicsérgesd. sajnos a férfiak úgy futnak bele az ilyen nők karjaiba mint a kés a vajba, és észre sem veszik hogy csak arra kellenek hogy a virtuális világukban tovább lendüljenek az elszívott energiával, kinek a pénzével, erejével, vagy művészetével, vagy akármivel ami őt tovább élteti.Az ilyen nőt jobb elkerülni.
  Egyébként a karaktert nagyon jól alakítja és szép is a Nő.

Írj hozzászólást:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.